Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2016. január 11., hétfő 19:04

Te mit látsz a plakátokon?

Írta:

Egy kis hazai érdekesség, melyet az egyik munkatársunk szúrt ki a villamosmegállóban. Elsőre nem hitt a szemének, de aztán nevetni támadt kedve. Egy alaposan félreérthető plakát a Gazdasági Versenyhivataltól...

2015. július 27., hétfő 11:59

Pumped Gabo és a meleg pornó

Írta:

Pumped Gabo, a Balaton Sound véletlenül felfedezett celebjéről kiderült, hogy 18 éves korában volt bizony melegpornóban is, mégpedig a BelAmi Stúdiónál. Ebben persze nincs semmi különös... csak nem itthon.

2014. november 17., hétfő 16:08

A pride.hu megszűnt vagy csak szünetel?

Írta:

Úgy két hete történt, hogy a pride.hu weboldal elérhetetlen. Választ a pride.hu vezetőitől nem kaptunk, így csak találgatni tudunk, hogy mi történhetett a pride.hu-val.

2014. szeptember 03., szerda 13:40

Kamu, nem kamu a meleg társkeresőkön

Írta:

A Hotbull.hu-n mindig érdekes témában van szavazás, ezek legutóbbija a meleg társkeresőkben történő kamuzást járta körbe. Érdekes eredmény született...

2011. október 10., hétfő 21:02

Steiner Kristóf meleg házassága a képernyőn

Írta:

A Viasat3 egyik legsikeresebb reality showjában, a Négy esküvőben egy különleges rész is lesz. Ennek a főszereplői pedig nem más, mint Steiner Kristóf és élete párja.

2011. augusztus 26., péntek 20:22

Király fürdő: mégsem mehet olyan jól...

Írta:

A Király fürdőnek nem mehet olyan jól, mint ahogyan azt remélték. Úgy tűnik, így koedukált fürdőként se akar senki sem belépni a fürdő területére - vagy legalábbis nem annyian, mint ahogyan azt remélték. Mi ennek az oka? Ezt próbáljuk fejtegetni...

2011. július 29., péntek 19:55

Most akkor Alekosz meleg? Vagy nem meleg?

Írta:

Fura címmel szoktak operálni egyes hírportálok, de csak azért, hogy minél többen jöjjenek arra az oldalra. Ebbe a csapdába úgy látszik az origo által kezelt Life.hu is, amikor "Alekosz mindenkit meglepett: nem tagadja másságát?" címmel jelentette meg a legfrissebb videóját.

Végetért a valóvilág, de jön az újabb valóságshow: Alekosznak barátnőt keresnek. Ám még az elindulása előtt kiderült: jelentkezett egy transzszexuális nő is a görög nyertes kegyeire. Közben faggatták Jerzy-t a Gigi-vel történt kapcsolatáról, meg viszont, és két különböző vélemény került napvilágra...

2011. április 29., péntek 12:43

Éden Hotel: Dani és Ádám megcsókolta egymást

Írta:
Elérkezett a valóságshow utolsó bulija, és ebbe is bele kellett csempészni egy játékot a szervezőknek. A srácot nyomták is a puszikat a lányoknak, de amire senki sem számított: Dani és Ádám egymásnak is adtak egy meleg csókot.
2011. március 23., szerda 14:07

Térképen a nyilvános WC-k

Írta:

Emlékeztek arra az időkre, amikor még egyetlen találkozási pont a melegeknél a nyílvános WC voltak? Akkoriban még csempebároknak hívták ezeket a helyeket, és lyukakon keresztül folyt a meleg szex. A fórumokat olvasva ez a szokás még mindig életben van, bár egyre több az úgynevezett felújítás, a WC-s nénik se hunyják be a szemüket. Most találtunk egy oldalt, melynek törekvése az, hogy a nyilvános WC-k rajta legyenek egy honlapon, és egy térképen megtalálhatóak legyenek.

2011. március 16., szerda 16:19

Éden Hotel vagy Meleg Éden?

Írta:

Már korábban mondták nekem, hogy nézzem az Éden Hotelt, mert az oda beválogatott fiúk némelyikéről gyanús, hogy melegek. Bevallom: nem néztem. Ám a Velvet celebblog elcsípett egy nagyon ritka pillanatot: két srác meleg táncot lejtett egy olyan műsorban, aminek nem erről kell szólnia.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek