Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2014. november 17., hétfő 16:08

A pride.hu megszűnt vagy csak szünetel?

Írta: 
Értékelés:
(2 szavazat)

Úgy két hete történt, hogy a pride.hu weboldal elérhetetlen. Választ a pride.hu vezetőitől nem kaptunk, így csak találgatni tudunk, hogy mi történhetett a pride.hu-val.

A pride.hu Magyarország egyik legelső meleg portáljaként volt ismert. Leginkább apróhirdetések, szexhirdetések és melegeket érdeklő fórumokat lehetett a pride.hu-n látni. A maga nemében piacvezető honlap volt, mely úgy 1-2 évvel ezelőtt ráncfelvarráson is túlesett.

Már korábban is megtörtént, hogy a pride.hu üzemeltetői nem foglalkoztak a honlappal - pedig napi szinten kellett volna vele. Értem itt ezalatt a fórumok moderálását, az apróhirdetések visszaigazolását, a társkeresőn a képfeltöltések jóváhagyásait - a cikkek frissességéről nem is beszélve. Csakis a fórum működött az oldalon, de mivel nem történtek moderálások, így a pride.hu fórumain lévő tartalmak elszabadultak, úgymond önálló életre keltek. Mégis, az egyik kedvenc weboldala volt a magyar meleg társadalomnak, a pride.hu fórumai az egyetlenegy olyan információcsere forrás volt, melyhez foghatót nem sokan tudtak elérni - még partneroldalunk, a szintén fórumos alapú a Hotbull portálja sem, de az Index.hu meleg témájú fórumai sem.

Annyira a figyelem központjában volt a pride.hu fóruma, hogy más weboldalak is arra hivatkoztak, ha valami deviáns meleg viselkedésről szerettek volna írni - szerkesztőségünk pedig nem kívánja nevén megnevezni azokat a szélsőjobb oldalakat, akik ezt előszeretettel megtették...

Mára az tapasztalható, hogy a pride.hu gyakorlatilag megszűnt, nem lehet elérni magát a weboldalt. Abban biztosak vagyunk, hogy nem a domain regisztráció járt le - nagyobb a valószínűsége annak, hogy a pride.hu-val már senki sem foglalkozik a tulajdonosok közül. Hogy igény van ilyen fórumra, arra olyan weboldalakon látunk visszaigazolást, mint a Gyakori Kérdések, az Index meleg fórumai, de még a Hotbull-on is látni lehetett erről szóló friss bejegyzést.

Nem kiabáljuk el, hogy a pride.hu megszűnt létezni, de minden jel arra utal egyelőre.

Megjelent: 11314 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. december 30., kedd 13:52

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek