Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2017. október 30., hétfő 19:44

Kevin Spacey margójára

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Mivel már az összes médiumot körbejárta a hír, már senki számára nem hír. De van mit mondanunk róla... Aki esetleg nem hallotta még a mai nap folyamán: nos, a filmvilágban szétterjedt nemi erőszakbotrány által egyre több és több csontváz esik ki a filmkészítés szekrényéből. Az egyik ilyen csontváz Kevin Spacey esete egy akkoriban kezdő színésszel.

Kevin Spacey eddig tagadta a vádakat, hogy ő meleg lenne. Pedig elég sokan próbálkoztak, de ugyebár senkit sem lehet rávenni arra, hogy coming outoljon végre.

Ám ez a coming out, hát hogy is mondjuk: nem volt éppen a legjobb. Már lassan vicc lesz belőle az interneten:

- 14 éves koromban Kevin Spacey rám mozdult...

- Igen. Mit szólsz ehhez, Kevin?

- Hogy mi? Ja, meleg vagyok!

Mi jön ki az egészből? Hogy minden meleg pedofil? Hát nem, és emiatt tiltakozik mindenki.

Itt ugyanis nem a híres színész és rajongó tanítvány közötti nem kívánt szexuális kapcsolatról van szó, hanem arról, hogy egy 28 éves férfi egy feleannyi idős kamasszal akart lefeküdni, ami már pedofiliának számít. Hogy egy színész meleg, és azért titkolja, hogy nehogy emiatt jobbnál jobb szerepektől essen el, azt mindenki ismeri, még a Sense8 meleg szála is erről szól.

Szóval bármikor coming outolhatott volna, de hogy éppen most, elismerve az esetet és így elismerve biszexualitását is, és hivatkozva arra, hogy bocsánat, részeg voltam, az esetre egyáltalán nem emlékszem... szóval az ilyen dolog miatt tiltakoznak az LMBT szervezetek, mert pont a sztereotípiákat erősíti.

Hogyan lesz tovább? Az is lehet, hogy az éppen futó sorozata, a Kártyavár is idő előtt lesz kaszálva. Az is lehet, hogy még többen jelentkeznek, akik megerősítik Antony Rapp vádjait. Szóval bármi megtörténhet.

Megjelent: 2312 alkalommal

1 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozás Nevem senki. 2017. december 03., vasárnap 22:14 Írta: Nevem senki.

    Már bocs, bárki bármit mond, egy 14 éves fiút letaperolni akkor is pedofília, aki pedig ezt tagadja, az dobja oda a 14 éves fiát egy meleg férfinak, majd meglátjuk, ő mit szól ehhez. Erről ennyit és pont.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek