Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2017. november 15., szerda 20:38

Rightly - társkereső applikáció CSAK heteróknak

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Hát ezt is megéltük, hogy egy applikációt készítenek, ahol kifejezetten megmondják, hogy itt férfiak ismerkednek nőkkel. De vajon miért repült rá erre a külföldi meleg sajtó?

A meleg médiáról mindig is azt mondtam, hogy egyszerűen nem kedveli, ha valahonnan kirekesztik a meleg embereket. De miért baj az, ha valaki készít egy applikációt a nem meleg társkeresőknek, ahol szingli férfiakat hoznak össze őket szingli nőkkel?

Ennek elég egyszerű a magyarázata: aki megfigyelte, ma már nem lehetetlen a Tinderrel sem ismerkedni meleg srácokkal. Sőt, gondolom a meleg srácok ott keresnek buziboszit, azaz olyan lányokkal a kapcsolatot, akikkel jó haverkodni. Gondolom, a Rightly alkotóinak szemét ez sértette, és határozottan kikötötte, hogy itt heteró párokat hoznak össze.

Én úgy gondolom, ezzel nincsen semmi baj se. A meleg srácok se szívesen látják a heteró srácokat a Grindr-en, se a Gaypointon, hiszen ők csak szórakoznak velünk. Vagy ki tudja, hogy a sok névtelen, képtelen profil közt nem-e lányok vannak, akiket a kiváncsiság hajt, meg a sok meztelen pasi képe... Szerintem a heteróknak is joguk van arra, hogy legyen egy olyan applikációjuk, ahol csak ők ismerkednek. Én se mennék olyan rapidrandi rendezvényre, ahol pasik és csajok ismerkednek... a másik nem képviselőivel.

forrás: https://www.queerty.com/dont-even-think-downloading-straights-dating-app-20171114

Megjelent: 1390 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek