Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó

A talányos cím mögött egy jelenség, a mikromegcsalás rejlik. Az internetes guruk azt mondják, hogy ez ma már divat. De mi a mikromegcsalás? Komolyan kell venni? Mindez hogy működik nálunk, a melegeknél?

2017. június 28., szerda 14:53

Meleg és tourette szindrómás

Írta:

Pár igen érdekes videóra bukkantunk egy 26 éves meleg jóképű srácról, aki mellette tourette szindrómás. Vajon nehéz neki az ismerkedés, vagy érdekes történetei vannak betegségével kapcsolatban?

Egy kicsi torna mindenkinek kell... főleg, ha azt két jóképű skót teszi hagyományos skót szoknyában! Ilyenkor nem is a tornára figyelünk, hanem arra, hogy mi van a skót szoknya alatt.

2016. december 29., csütörtök 18:31

Karácsonyi bejgli után testmozgás izmos mikulásokkal

Írta:

Sokan azt mondják, megfogadják, hogy fogyni fognak. Egy kiadós karácsonyi vacsora után ezen nem is csodálkozunk. Reméljük, hogy a lenti videóval kedvet kaptok a mozgáshoz...

Vajon összefügg a szexuális orientáció és a hűség? A melegek kevésbé hűségesek vagy ugyanannyira, mint bárki más. Erre a kérdésre keresi a választ egy kutatócsoport, melyben te is segíthetsz.

2016. február 18., csütörtök 18:04

Több férfi elégedetlen a teste miatt, mint nő

Írta:

5-ből négy férfi (úgy 80,7%-uk) elégedetlen a testével, míg a nőknél ez csak 75%. Úgy tűnik, megfordult az a trend, ami szerint a nők jobban nézegetik magukat a tükörben.

2011. július 21., csütörtök 15:19

Segítség! Meleg a férjem!

Írta:

Mi van, ha a férj számára a házassága után lesz világos, hogy ő nem a nőket, hanem a férfiakat szereti? Mi van, a nők esetében, ha több évi házasság, gyerek után döbben rá, hogy ő leszbikus. Mi a helyzet a biszexuálisokkal? Ezeket a kérdéseket boncolgatta egy cikk nemrégiben: mi van, ha meleg a férjem, leszbi az asszony?

Ismét két videót szemeltünk ki a Meleg Vagyok videóblogjából: a legújabb meleg párkapcsolatokról szóló és az ehhez hasonló témájú életmódról szóló beszélgetés. A legutóbbi beszélgetésükben két párkapcsolati tanácsadót kérdeztek meg a meleg párkapcsolatokról és problémáik gyökeréről, míg a korábbi beszélgetésben Milán és Zsolt beszélgetnek a melegekre jellemző életmódi másságokról.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek