Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó

Egy kicsi torna mindenkinek kell... főleg, ha azt két jóképű skót teszi hagyományos skót szoknyában! Ilyenkor nem is a tornára figyelünk, hanem arra, hogy mi van a skót szoknya alatt.

2016. december 29., csütörtök 18:31

Karácsonyi bejgli után testmozgás izmos mikulásokkal

Írta:

Sokan azt mondják, megfogadják, hogy fogyni fognak. Egy kiadós karácsonyi vacsora után ezen nem is csodálkozunk. Reméljük, hogy a lenti videóval kedvet kaptok a mozgáshoz...

Vajon összefügg a szexuális orientáció és a hűség? A melegek kevésbé hűségesek vagy ugyanannyira, mint bárki más. Erre a kérdésre keresi a választ egy kutatócsoport, melyben te is segíthetsz.

2016. február 18., csütörtök 18:04

Több férfi elégedetlen a teste miatt, mint nő

Írta:

5-ből négy férfi (úgy 80,7%-uk) elégedetlen a testével, míg a nőknél ez csak 75%. Úgy tűnik, megfordult az a trend, ami szerint a nők jobban nézegetik magukat a tükörben.

2011. július 21., csütörtök 15:19

Segítség! Meleg a férjem!

Írta:

Mi van, ha a férj számára a házassága után lesz világos, hogy ő nem a nőket, hanem a férfiakat szereti? Mi van, a nők esetében, ha több évi házasság, gyerek után döbben rá, hogy ő leszbikus. Mi a helyzet a biszexuálisokkal? Ezeket a kérdéseket boncolgatta egy cikk nemrégiben: mi van, ha meleg a férjem, leszbi az asszony?

Ismét két videót szemeltünk ki a Meleg Vagyok videóblogjából: a legújabb meleg párkapcsolatokról szóló és az ehhez hasonló témájú életmódról szóló beszélgetés. A legutóbbi beszélgetésükben két párkapcsolati tanácsadót kérdeztek meg a meleg párkapcsolatokról és problémáik gyökeréről, míg a korábbi beszélgetésben Milán és Zsolt beszélgetnek a melegekre jellemző életmódi másságokról.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek