Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2016. október 14., péntek 18:55

Közvélemény kutatás egy szakdolgozathoz

Írta:

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának Ápolás és betegellátás szakának végzős, ápoló hallgatója kérte segítségünket, hogy szakdolgozatához képet kapjon a hazai HIV+ személyek ápolásáról.

Jótékonysági szervezetek figyelmeztetnek, hogy a nemibetegségek drasztikus emelkedése leginkább a "gyors randi" applikációknak köszönhető.

Múlt héten vettük át a pozitivan.hu cikkét, és az egyik legnépszerűbb cikké vált. Hogy ezt megköszönjük, ezért kaptok képeket is az akcióból...

2014. december 01., hétfő 16:55

AIDS világnapja 2014

Írta:

Ma van az AIDS világnapja, és ilyenkor visszaemlékezünk arra, hogy ebben az évben merre tart a HIV/AIDS helyzet Magyarországon és külföldön.

A MOOVZ közösségi applikáció készítőit a jegesvödör kihívás ihlette meg a #weareALLclean kampányukban. Az akcióval az AIDS napra készülnek, és adományokat gyűjtenek a Housing Works szervezetnek.

2014. november 18., kedd 16:56

HIV/AIDS fertőződés orális szex útján

Írta:

Sokan tudják, hogy az alkalmi szexkapcsolatoknál óvszert kell használni. Azonban a melegpornó filmekben azt látjuk, hogy orális szexnél nem használják - pedig akkor is van egy kicsi esély rá, hogy a HIV vírust elkaphassa valaki.

Mint tudjuk, minél több szexuális aktus létesül, annál nagyobb a kockázata annak, hogy egy nemi betegséget elkaphasson valaki. A friscoi AIDS alapítvány ezért tartja fontosnak, hogy az online társkeresők vállaljanak részt abban, hogy felhívják az AIDS veszélyeire a társkeresők figyelmét - hiszen ma már a legkönnyebb módja a szexpartner keresésnek a meleg társkereső oldalak.

A kampány célja, hogy igenis fontos a HIV/AIDS kutatás, és a felhívásra jelentkező férfiak a félmeztelen képükkel adományozásra hívják fel a figyelmet.

A kísérletek azt mutatták, hogy a VivaGel gumióvszer hatékonyan deaktiválja a HIV, herpesz és humán papillomavírusok 99,9 százalékát.

2014. október 09., csütörtök 17:37

Megjelent az első óvszer-szakácskönyv

Írta:

Bizarr szakácskönyv jelent meg a japán online könyvpiacon. Az új szakácskönyv olyan ételkülönlegességek receptjeit adja közre, melyeket egy óvszer segítségével készíthetünk el. A kiadvány a japán férfiak szexuális egészségének megőrzését is szolgálja.

Eldöntötted? Megcsinálod a tesztet? Már az elhatározás is nagy előrelépés, hiszen tudni akarod, elkaptad-e a HIV vírust vagy valamelyik nemi betegséget. Most azt kell eldöntened, hogy hol szeretnéd elvégeztetni a tesztet.

1. oldal / 2

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek