Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2016. máj. 06., péntek 12:25

Vajon mekkora az ideális péniszméret?

Írta:

"A nagyobb jobb" - mondja a mondás, és ez igencsak meghatározza az életünket. Ha kicsi a pénisz, kompenzálunk nagy kocsival, még több hatalommal, státusszal és így tovább. De vajon tényleg mindenki úgy gondolja, hogy a nagyobb méret az jobb. Egy brit kutatás járt ennek utána.

2016. március 30., szerda 08:54

Mr. Ballsy hererák elleni projektje

Írta:

Növessz bajuszt és ments meg egy manuszt? Ugye ismerős... nos, nemcsak az Ausztrálok küzdenek a hererák ellen, hanem Mr. Ballsy is, legyen az egy hatalmas golyó vagy félmeztelen fotók vagy... szőrös herezacskós grafikák.

Ami természetesen egy ilyen kis közösségben bármikor előfordulhat. Betoppan az életedben a nagy Ő, akiről kiderül, hogy a nagy férfifaló haverod már levadászta. Mit lehet ilyenkor tenni?

Vannak széles körben nem ismert nemi betegségek, amiről ugyanúgy kell beszélni, és tudni, hogyan kell védekezni ellene. Ilyen az LGV is, mely nemrégiben kezdett el terjedni Magyarországon. Tudj meg mindent erröl a nemi úton terjedő betegsérgről!

2015. máj. 05., kedd 10:00

HPV – Humán Papilloma Vírus

Írta:

Az utóbbi időkben eléggé hangos voltak a médiumok a HPV vírussal kapcsolatban. Nem is gondolnánk, hogy ez jóformán mindenkit érint, aki gyakran él szexuális életet.

Szereted az önkielégítést? Nos, sok balesetet szenvedhetsz el maszturbáció során, így jobb, ha kerülöd ezeket a hibákat.

A pozitivan.hu legújabb Biztonságos Szex kampányában megkérdezheted azt, amit eddig nem tudtál.

2014. október 16., csütörtök 11:20

A maszturbáció 5 előnye

Írta:

Pedig nem is tegnap volt a maszturbáció világnapja. De olyan cikkre bukkantunk egy férfimagazinban, hogy mi az 5 előnye a majdnem mindennapos maszturbációnak.

2014. október 02., csütörtök 10:10

Sok férfi nem elégedett a pénisze méretével

Írta:

Egy brit felmérés szerint egyre több férfi nem elégedett a pénisze méretével. Mivel partneroldalunk, a Hotbull.hu legutóbbi szavazása is a péniszmérettel foglalkozott, így mi is foglalkozunk a témával.

2014. szeptember 15., hétfő 16:59

Hét típusú férfi, akit kerülni kéne...

Írta:

Ha komoly kapcsolatot keresnénk, akkor kiket kéne kihagyni a szórásból? A keresgélés folyamán tapasztalunk egyet és mást, és nem kell komolyan venni az ilyen írásokat sem... de érdemes megfontolni.

2014. augusztus 30., szombat 20:06

10 tény, amit sokan nem tudnak a spermáról

Írta:

A Life.hu számtalan cikkben foglalkozott már a férfi ejakulátummal, más néven az ondóval.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek