Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2015. szeptember 29., kedd 17:36

A Fun Weekend in Gay Budapest

Írta:

Budapest has slowly caught up with other mid sized european cities to offer gay visitors plenty of things to do for a weekend or longer.

2015. szeptember 29., kedd 15:42

Magnum, Budapest’s gay Sauna

Írta:

Magnum opened in 2001 and has been going strong every since.

Ha a randevút tervezzük, vagy egyáltalán nem tervezzük, csak jó volna valahol lenni akár buli előtt, két buli között vagy csak úgy egy délután, akkor mi a Habrolót ajánljuk.

2015. február 20., péntek 17:04

Csempebárok - avagy meleg szex Budapest WC-iben

Írta:

Ha egy gay guide-ot megnézel, akkor említésre kerülnek bennük, hogy mely WC-k lehetnek alkalmasak arra, hogy gay szex kaland történjen. Nos, Budapesten ma már elvétve fordulhat elő, hogy egy WC-ben bármi történhessen velünk.

Budapesti gay guide-unkban sorra vesszük a különféle melegbarát klubokat is, és elérkeztünk a hétvégék koronázatlan diszkójához, az Alterego Dance Club-hoz.

2015. február 18., szerda 11:28

Budapesti fétis shoppingolás a Black Dreamben

Írta:

A Black Dream Budapest egyetlen olyan boltja, ahol csakis fétis cuccokat fogsz találni... de minden mennyiségben. Miközben ellátogatsz a Mária utcai boltban, és körbenézel, megindul a fantáziád. Sorozatunk folytatásában a Black Dreamet mutatjuk be.

Folytatjuk sorozatunkat egy olyan étteremmel, mely elég régóta Budapest szinte egyetlen melegbarát pizzériája. Nem mondható kifejezetten meleg helynek, de a tulajdonosai melegek. Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy a belvárosban egyél jó áron és jó fogásokat, és nem veted meg az olasz kajákat sem, akkor válaszd a Club 93-at.

2015. február 13., péntek 11:43

Kicsike budapesti melegbár a Funny Carrot

Írta:

Sorozatunk folytatásában a Funny Carrotot mutatjuk be. Célunk a sorozattal nem más, hogy ajánlunk helyeket azoknak, akik a keresnek egy helyet a randevúkra, vagy egyszerűen „már únják a répát", és kilépnének egy olyan helyre, mint a „Tréfa Répa".

2015. február 11., szerda 17:24

Némi Action egy kis Bár

Írta:

Sorozatunkban bemutatjuk a budapesti meleg szórakoztató ipar intézményeit. Elsőként a Magyar utcai Action Bárt mutatjuk be, ahol azoknak is érdemes ellátogatni, akik egy akcióra vágynak.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek