Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2017. március 08., szerda 20:17

Elindult a Mr. Universal Hungary selejtezője

Írta:

Múlt héten rendezték meg egy új verseny első selejtezőjét, ahol keresik Magyarország legsármosabb férfiját.

2016. november 29., kedd 20:13

Segítségkérés egy szakdolgozathoz

Írta:

Egy újabb szakdolgozatról kaptunk hírt, melyhez a segítségünket kérték. A témája is igencsak érdekes: az ELTE PPK munkatársai kapcsolatot keresnek a melegek szexuális viselkedése, a szülők bánásmódja és a párkapcsolati tényezők között.

A Budapest Pride egy flashmob-ot rendezett a budapesti Deák téren, mellyel felhívja a figyelmet arra, hogy Magyarországon egy LMBTQ ember sem házasodhat össze azzal, akibe szerelmes.

A Prezi társalapító-vezérigazgatója a Forbes magazin februári számában megjelenő interjúban beszél nagy nyilvánosság előtt először arról, hogy meleg.

2014. október 16., csütörtök 14:38

Kinek fájnak a melegek?

Írta:

2014 választási év. Az LMBT emberek is választottak. A szexuális beállítottság szerinti kisebbség idén számtalan alkalommal került a kormányzati propagandagépezet célkeresztjébe.

2014. szeptember 03., szerda 09:47

Amit tudnunk kell a melegségről

Írta:

Ritkán találunk olyan cikket, mely mindent összefoglal a melegségről. Érdemes elolvasnia mindenkinek.

2014. július 02., szerda 10:52

Ki hitte volna? Lakner Zoli meleg…

Írta:

Már régóta szemeztem Zolival, igaz csak a tévéképernyőn keresztül, és most eljött, hogy megnyissa a Budpaest Prideot, ahol ott volt a szakma legjava, pontosabban a meleg szakma csak majdnem legjava. Hogy Magdi hol volt, azt nem tudni. Lehet, hogy leugrott a Magnumba a srácokhoz?

2014. június 23., hétfő 16:59

Ki kell űzni a buzikat a színházakból!

Írta:

Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott a Keresztény Színházi Fesztiválon tett nyilatkozatában egyenesen „buzilobbiról” beszélt, melyet ki kell űzni a színházakból, és ami ellen előadásokkal és iskolákkal kell harcolni.

A miniszterelnök-helyettes nem csitította az itthoni melegellenes közhangulatot a Hír TV P8-című múlt szombat esti műsorában, hanem épp ellenkezőleg: olajat öntött a tűzre!

2014. június 23., hétfő 15:09

Melegek tökeit szorongatják!

Írta:

Melegszervezetek is megkapták a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) levelét, mely együttműködésre szólítja fel őket a Norvég Civil Támogatási Alap (NCTA) pénzeivel összefüggésben. A tét nem kevesebb, mint 4 milliárd forint jövőbeni sorsa.

A hatékonyabb ellátás és az egészségügyre fordított pénzek jobb felhasználása volt a cél. A vége az lett, hogy akár a patikában kiszolgáló gyógyszerész is hozzáférhet betegségtörténetedhez, amiből szexuális orientációd, vagy éppen HIV-státuszod is kiderülhet, pedig csak egy vényköteles pirulát szerettél volna kiváltani. Cikkünkből az is kiderül, hogyan előzhetsz meg sok kellemetlenséget.

1. oldal / 2

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek