Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2016. november 16., szerda 21:46

Kitakarják a nemiszerveket a Watch Dogs 2-ben

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Az Ubisoft legújabb játéka most jelent meg, és máris nagy vihart kavart. Kezdődött azzal, hogy valaki, aki korábban megszerezhette a játékot, észrevette, mennyire élethűen vannak ábrázolva a szereplők... nemiszervei.

Ez még nem is lett volna baj, ha mondjuk erről nem rakott volna ki képet a Twitterre. Mivel a brit játékos ezzel megsértette a Sony szabályait, emiatt a Sony fel is függesztette a hozzáférést a Sony Entertainment Network-ön.

A cég természetesen elnézést kért, és visszakozott. A játék ugyan "M" besorolást kapott, és van is olyan küldetés, amikor a főhős egy nudista helyet látogat meg (videókon látható is), a szükségtelen nemiszervmutogatást kiszűrték a játékból. Ám van olyan blogger, aki szerint csak a vagina kitakarását szűrték ki...

A Watch Dogs 2 története egy olyan jövőt mutat meg nekünk, amikor egy mindent megfigyelő és elemző rendszer előre kiszűri azokat az embereket, akik a későbbiek folyamán bűnt követhetnek el. A játék főhőse azonban nem ellenszegül, amikor egy olyan bűntényért körözik, amit még el sem követett.

Megjelent: 2806 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. november 16., szerda 22:05

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kultúra:

 • A legforróbb meleg szexjelenet várható az Amerikai istenekben
  A legforróbb meleg szexjelenet várható az Amerikai istenekben

  Nemrégiben indították el azt a regényadaptációt, amit a sorozatrajongók már nagyon vártak. Ám úgy tűnik, ez nem elég, mert már belengedték azt is, hogy a legforróbb és legferforgatóbb meleg szexjelenet várható a harmadik részben.

 • A Supergirl alkotói megvédték a sorozatukat
  A Supergirl alkotói megvédték a sorozatukat

  Aki figyeli a Supergirl című sorozatot, annak bizonyára nem ismeretlen a téma, de nemrégiben már be is szóltak az alkotóknak, hogy be kéne fejezni a leszbikus szál kibontását. Azonban a Supergirl alkotói megvédték sorozatukat...

 • Film Tom of Finlandról
  Film Tom of Finlandról

  Idén is bőven kijutott nekünk meleg témájú filmekből, de magáról a finn legendáról, Tom of Finlandról csak most készült el a film, amit 2017-ben mutatnak be világszerte.

Vásárlás:

 • Kitakarják a nemiszerveket a Watch Dogs 2-ben
  Kitakarják a nemiszerveket a Watch Dogs 2-ben

  Az Ubisoft legújabb játéka most jelent meg, és máris nagy vihart kavart. Kezdődött azzal, hogy valaki, aki korábban megszerezhette a játékot, észrevette, mennyire élethűen vannak ábrázolva a szereplők... nemiszervei.

 • 100 alsónemű
  100 alsónemű

  Az Underwear Expert házigazdája nem az elmúlt 100 év divatját mutatja be, hanem gyorsan felpróbált 100 alsóneműt.

 • A tusolós játék: Rinse and Repeat
  A tusolós játék: Rinse and Repeat

  Szerkesztőségünk nemrégiben fedezte fel ezt a nagyszerű 3rd person shooter alapú játékkal, ami már le is tölthető ingyen.

Egészség és szex:

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek