Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2016. szeptember 28., szerda 16:03

Szerelmi meleg történet az ISIS katonáiról

Írta:

Többször is írtunk cikket korábban arról, hogy kegyetlen gyilkosságokat követnek el a meleg férfiakkal szemben az ISIS katonái. Viszont arra nincsenek szavaink, hogy ebben a környezetben elképzeljenek egy szerelmi történetet, melyeknek főszereplői az ISIS katonái.

A Pride kapcsán a képriportokból kiderülhetett, hogy a melegek semmiben sem különböznek a többi embertől, csak annyi, hogy mást szeretnek. Körülbelül ugyanez jutott eszembe, amikor J.K. Rowling-ot ismét a "Miért meleg Dumbledore?"-ról kérdezték. Az írónő válasza pedig igencsak egyszerű.

Kincses Marcell (33) tolmács, coach, teológus. Coming Out Könyve, egy meleg ifjúsági lelkész előbújásának története E-könyv formájában tavaly decemberben, kötetként nyáron jelent meg.

22 évvel Madonna méltán híres könyve után Greg Scarnici traveszti művész elkészítette a maga paródia változatát.

2014. szeptember 04., csütörtök 08:53

Alan Hollinghurst: Más apától

Írta:

Alan Hollinghurst regénye, a Más apától kiváló mű, amely sikeresen ötvöz két látszólag egymástól távol álló témát, az egyéni és kollektív emlékezést, valamint a homoszexualitást.

Stohl Buci a csapból is folyik. Fogadást mertem volna kötni arra, hogy a perét és a börtönbevonulását teljes mértékben ki fogja használni az RTL Klub és a színész. Mintha egy valóságshow-t néznénk a Híradóban. Nem is csodálkoztam azon, hogy Stohl Buciról könyvet írnak. Azon se csodálkoztam, hogy a beszélgetésben - melyből a könyv íródott - magánéletéről is beszél. De meglepő, hogy a könyvében a meleg kollegákról is ír...

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek