Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2017. máj. 05., péntek 15:44

A legforróbb meleg szexjelenet várható az Amerikai istenekben

Írta: 
Értékelés:
(1 szavazat)

Nemrégiben indították el azt a regényadaptációt, amit a sorozatrajongók már nagyon vártak. Ám úgy tűnik, ez nem elég, mert már belengedték azt is, hogy a legforróbb és legferforgatóbb meleg szexjelenet várható a harmadik részben.

Legforróbb, mert ha hinni lehet a pletykáknak, egy igazán érzelmes, intenzív és intim 10 percről lesz szó. Ahogyan a Twitter üzenetekben jelzik: Az Amerikai istenekben lesz egyedül a legforróbb és legpornógráfabb meleg szex jelenet, ami még nem volt a mainstream tévében..."

Hát, aki emlékszik még a Spartacusra, ami szintén a Starz műsorán található, és szintén tele volt érzelmes szexjelenetekkel nem is beszélve a meztelenségről teljes premierplánban, és a szexjelenetekről, akkor bizonyára nagy durranásról lesz szó.

Hogy miért lesz a legferforgatóbb, arra maga a szituáció a garancia. Az Amerikai istenekben a rég elfeledett istenek csapnak össze az új isteneknek tekinthető szenvedélyekkel (pl. pénz, internet, média). A régi istenek egyike egy arab dzsinn, aki taxisofőrként éli túl elfeledettségét. A szexjelenetben a partnere pedig egy másik arab. Mivel a mai világban ez egy tabudöntögető szituáció, ezért ennél többet azt hiszem, nem is kell mondanunk.

Az alkotók egyik megosztott pletykája pedig az, hogy az egyébként heteroszexuális színész egy feltétellel egyezett bele a jelenetbe: ha CGI által szép péniszt varázsolnak neki. A hírt pletykáló Fuller kikacsintva tette hozzá: "Mi megcsináltuk..."

forrás: gaystarnews

Megjelent: 11693 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. máj. 05., péntek 20:26

1 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozás Lacci 2017. július 27., csütörtök 23:49 Írta: Lacci

    Már megbocsássatok, de az első évadban semmilyen szexjelenet nincs. A második évad még csak 2018-ban lesz. Tehát valami nem okés.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek