Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2017. január 30., hétfő 19:17

A Supergirl alkotói megvédték a sorozatukat

Írta: 
Értékelés:
(2 szavazat)

Aki figyeli a Supergirl című sorozatot, annak bizonyára nem ismeretlen a téma, de nemrégiben már be is szóltak az alkotóknak, hogy be kéne fejezni a leszbikus szál kibontását. Azonban a Supergirl alkotói megvédték sorozatukat...

A második évad már nemcsak a feminizmusról szól, Supergirl magánélete pedig már nem olyan, mint az Ördög Pradát visel főhősnőéé. Miután a CW átvette a sorozatot, számtalan új elem került bele a történetbe... és itt most nemcsak Superman megjelenése pár rész erejéig, és nem az idegenek mindenhol ott vannak, csak titokban történetelemről beszélünk. Az egyik főhősnő ugyanis átéli mindazt, amit egy leszbikus átél: a felismeréstől, a coming outon át a randiig és a beteljesült szerelemig.

Csakhogy ez nem minden anyukának tetszik, és ennek a Twitteren már nyoma is van. Egy amerikai anyuka szeretné, ha lejjebb vennék a homoszexuális üzenetek terjesztését, mert ő a 7 és 10 éves lányaival szokta nézni, és nem szeretne magyarázkodni a lányainak. A Supergirl alkotóinak a válasza csak ennyi:

"Jó, akkor meséld el nekik, hogy a szerelem az szerelem, ami csodálatos, és nem számít, hogy mikor talál rád, és kivel találod meg."

A Supergirl egyébként nemcsak ebben jeleskedik. Jó válasz az egyre terjedő idegengyűlöletre, rasszizmusra, homofóbiára.

A CW többi DC-s sorozatát sem kell félteni, hiszen az Arrowban, a The Flash-ben és a Legends of Tomorrowban is van meleg szereplő vagy főszereplő, és nemcsak említést kapnak, hanem fontos jelenetek is vannak csalódásokról, romantikáról és kalandokról. Bár a DC Comics nem erről híres, de legalább a TV sorozatokban nem félnek a témához nyúlni.

Megjelent: 8664 alkalommal

3 hozzászólás

 • Hozzászólás hivatkozás Adam 2018. február 12., hétfő 15:17 Írta: Adam

  Való igaz, Szlotta Roland, ez nagyon csúnya dolog részedről!
  Kezdjük ott, hogy olyan helyekre mászkálsz játszani, ahová főleg 10-12 évesek járnak, ami még önmagában nem lenne gond, hisz sokan szeretnek játszani, kortól függetlenül.
  DE! A probléma ott kezdődik, hogy te nyíltan vállalod a melegséged, pl. itt ezen az oldalon reklámozod. (Nyugi, a kártyások többsége már tudja rólad hogy AZ vagy, szóval ne aggódj emiatt.)
  A gyerekek, akik odajárnak, mit fognak gondolni rólad?
  Szerinted a szüleik engedni fogják ezután abba a játékboltba őket, ahova magadfajta alakok is bemászkálnak?!

  Rólam csak annyit, hogy HETERO vagyok, a Vanguard csoportban én is bent vagyok.
  Csakis azért írtam ezt ide, hogy észhez térítselek, egyébként közöm semmi az ilyen oldalakhoz és felhasználóikhoz!!

 • Hozzászólás hivatkozás T. János 2017. július 28., péntek 18:43 Írta: T. János

  Szégyeld magad, Roland! Már egy ideje sejtettük, hogy meleg vagy, de ez most már bizonyítékot nyert.
  Majd a következő kártyaparty előtt "elbeszélgetünk" erről a témáról, meg arról is, hogy miért rossz, ha egy gyerekek által is nézett sorozatba melegséget tesznek.
  Te mocskos pedofil féreg!

 • Hozzászólás hivatkozás Szlotta Roland 2017. február 03., péntek 23:56 Írta: Szlotta Roland

  "Jó, akkor meséld el nekik, hogy a szerelem az szerelem, ami csodálatos, és nem számít, hogy mikor talál rád, és kivel találod meg."

  Bravó! Ezt így kell csinálni! Nem nyalni a szülők seggét hanem rácsapni egyet. Nem akar magyarázkodni bammeg egyszer úgyis beszélnie kell róla. Ugyanez volt a Rém Rendes Családnál is egyébként persze nem egy leszbiszál esetében. Amúgy jó maga a sorozat is.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek