Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2015. szeptember 03., csütörtök 15:30

A hibát a Gaypointnál elhárítottuk...

Írta:

Kedves társkeresők, akik az elmúlt 2 napban regisztráltak és nem kapták meg a visszaigazoló levelet...

Az elmúlt napokban a szolgáltatónknál javításokat végeztek, így voltak kimaradások a Gaypoint működésében, és a regisztrációk nem zárultak le.

A hibákat elhárították, az adataitok nem vesztek el... csak a levelek nem mentek ki. A további teendőkről olvassátok el cikkünket!

Most már hallod, ha valaki rád nézett. Valamint megváltoztattuk az üzenetküldést is - azaz akár cseveghettek is, ha mindketten online vagytok.

Újabb kívánságokat teljesítettünk, most a meleg társkeresőnkön a képfeltöltést javítottunk. Jobb lett, néhány hibát ti is tudtok javítani és az avatár feltöltését is egyszerűbbé tettük. Mi több, ha feltöltesz valamit, azt hamarabb megtalálják...

Újdonságunk egy másik nagy kérés teljesítése: most már láthatjátok, ki az, aki meglátogatta a profilotokat, ki nézte meg a galériátokat.

Több levélben kértétek, hogy minél gyorsabbnak kellene lennie a Gaypointban a képek engedélyeztetésének. Erről és még néhány fejlesztésről fogok írni... mert a Gaypoint, a meleg társkereső igenis fejlődik.

2015. április 10., péntek 12:59

Képküldés lehetőség a Gaypointon

Írta:

Eddig bonyolult volt a képcsere két felhasználó közt, de mára ez is kipipálva. Bemutatjuk a Gaypoint újítását: a képküldési lehetőséget.

Mostantól ismét lehet erotikus képeket feltölteni a Gaypointra profilképnek. Mindenki olyat rak fel, amilyet szeretne és amivel úgy érzi, hogy elérheti a célját.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek