Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2014. december 10., szerda 10:50

A nagy összecsapás: képpel vagy kép nélkül egy meleg társkeresőn

Írta: 
Értékelés:
(2 szavazat)

Örök téma egy meleg társkeresőkön a képpel és kép nélkül témája. Most ezt fogjuk pro és kontra megvizsgálni, és egy szavazást is kíírunk a cikk végén, meg természetesen várjuk a tapasztalatokat, hogy ki melyiket választja és miért.

Képpel vagy kép nélkül ismerkedjünk? Úgy is mondhatnánk, hogy mindenki máshogyan csinálja, és mindenkinek más kell a másikból.

Van, aki a valóságot tükröző képpel ismerkedik...

...mert tudja, hogy aki így nem fogadja el, az a valóságban sem tudná elfogadni. Azt elfogadja, hogy így kevesebb megkeresést fog kapni, de nem érdekes - fogadjanak el így és nem lesz csalódás a későbbiekben.

Van, aki felrak magáról képet, de egy szebb tükröt mutat magáról...

Photoshop és társai, vagy egy fiatalabb kép, vagy egy olyan helyzetben, amit akárki lájkolna a Facebook-on. Nem teljesen a valóságot mutatja magáról, és bízik a jobb sikerben, mert ez fiatalosságot kölcsönöz, trendivé teszi.

Van, aki a testével hódit...

Mert a meztelen valóság mindenkit jobban izgat. Van ebben némi őszinteség is, mert egy ruhás képen nem látni a testalkatot, de az is lehet, hogy magamutogatásról van szó.

Van, aki nem vállalja az arcát, de örömmel ad az érdeklődőknek arcképet...

Ennek több oka is lehet. Lehet, hogy azt mondja, egy kép nem segít abban, hogy jobban megismerjék, és ha van fent kép, akkor a kitöltött profilt nem olvassák el a többiek. Lehet, hogy azt mondja, így mindenkinek egyenlő esélye van, levelezés által jobban megismerik egymást, és csak ezután ad képet ki magáról.

Van, aki akkor sem adna képet, ha kérnék...

Ennek több okai lehetnek. Az egyik, a bizalmatlanság a többiekkel szemben - hiszen akárki felhasználhatja a képet. A másik az önbizalomhiány, hogy nem tetszhet a másiknak, ha küld képet. Vagy az is lehet, hogy a vakrandi híve, és jobbnak gondolja, ha a valóság kiderül a személyes találkozón. Persze, az is lehet, hogy számára csak a szex fontos, és nem az, hogy milyen a másik. Akinek pedig csak a szex kell, annak nem fontos a külső - pont mint egy sötétszobában...

De lássuk a másik oldalt is, azok, akik válogatnak.

Kép nélküli személyeket ki se választ...

Oka, hogy számára fontos a külsőségek. Tudja magáról, hogy milyen típusú férfiak tetszenek neki, és az első benyomás alapján dönt. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy más nem érdekli, csak a fontossági sorrendben nála a külső áll az első helyen, vagy a többi majd később dől el.

Csak akkor folytatja az ismerkedést, ha a másik képet küld...

Ennek is több oka lehet. Lehet, hogy csak akkor tud veled beszélgetni, ha tudja, ki vagy. Lehet, hogy a külsőségek számára fontosak. Azonban az is lehet, hogy csak játszik veled, és csak kukkolni szeretne.

Nem fontos neki a kép, csak később, amikor már személyesen is találkoznának...

Ennek oka az lehet, hogy a belső neki fontosabb, és ha tetszik neki a virtuális randizgatás, akkor csak azért kér képet, hogy megismerjék egymást a randin.

Nem kell neki kép...

Itt is két oka lehet. Lehet, hogy csak csevegni szeretne valakivel. Lehet, hogy a gyors szexrandihoz nem kell fárasztani egymást képekkel, csak egy időpont kell neki, és kész. Az is lehet, hogy egyáltalán nem fontos neki az, hogy milyen a másik - ez végülis csak szex, nem?

Kérdésünk hozzátok a következő:

Milyen képet raksz ki magadról egy meleg társkeresőre, vagy ha nem, akkor szoktál küldeni képet, ha kérnek?

Vállalom az arcom, nincs mit titkolnom - 35.6%
Arcomat nem vállalom, de a testemet igen - 23.9%
Más testrészemet raknám ki, mert az érdekel mindenkit - 7.4%
Semmilyen képet nem rakok ki magamról, de ha kérnek, küldök - 27.1%
Nem rakok ki képet és nem adok ki képet magamról - 5.9%

Megjelent: 1919 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. december 10., szerda 11:41

1 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozás Kisabrand 2015. augusztus 23., vasárnap 07:44 Írta: Kisabrand

    Mivel nagyon sok a megbízhatatlan személy a bi és meleg srácok közt ,ezért nem rakok ki arcképet magamról.Ha az ismerkedésben eljutok a találkozás pontjára és kapok tőle arcképet,akkor azt viszonzom.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek