Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2015. augusztus 19., szerda 10:34

Ha egy idősebb férfi a fiatalokat kedveli, az undorító?

Írta: 
Értékelés:
(6 szavazat)

Ha egy idősebb férfi szeret egy fiatalabb nőt, legyen köztük 10 év korkülönbség, akkor abban nincs semmi különös, sőt: kimondottan szexi. Csakhogy a meleg férfiakkal már más a helyzet...

Nem elég, hogy a melegek deviánsoknak, vadászoknak vannak mondva, de elég gyakran pedofiloknak is bélyegzik ok nélkül őket.

A Redditen egy 30-as srác tette fel a kérdést: "Ha egy (idős) maci kedveli a (fiatal) nyunyókat, akkor az undorító?". Bővebben kifejtette, hogy ismeri a mantrákat, hogy nincs semmi különös abban, ha van némi korkülönbség, de miért van az, hogy amikor ebbe belegondol, akkor undorítónak érzi, ha egy maci kedvel egy nyunyót.

Jópár barátja mondta neki, hogy az ő nyunyó-fétise undorító, és el a kezekkel a "kölyköktől". Anyja is az tanácsolta neki, hogy miért nem keres valakit a saját korosztályából, és hozzámenne valakihez, és fogadnának örökbe gyerekeket.

El is ment egy sport klubba, ahol a srácok vele egyidősek, vannak olyan izmosak is, mint ő... de nem indul be erre. Pedig próbálkoznak is nála, de... semmi.

Különféle válaszokat is kapott.

"Ez egyszerűen hibás gondolkodás. Mi van azokkal a kölykökkel, akik telesírják a párnájukat egy maciért? Én is kedvelem őket, és maga a szó, hogy 'nyunyó' számomra szintén felháborító. Semmi rossz nincs abban, hogy te a fiatalabbakat kedveled."

"Haver, te 30 vagy, nem vagy öreg. Semmi olyat nem teszel, amit egy agglegény ne tenne meg. Az én nővérem 24 éves és randizik egy 46 éves férfival, és senki sem itélkezik felettük. A 'barátaid' szerintem jogtalanul itélkeznek feletted."

Van benne valami. Szóval, kedves olvasó, ha te is hasonlóként érzel, akkor gondolj bele... Ha a fiatal srác már elmúlt 18, akkor abban nincs semmi különös. A vágyaid úgyis győzni fognak...

Megjelent: 3803 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. augusztus 19., szerda 21:06

6 hozzászólás

 • Hozzászólás hivatkozás Bálint 2015. október 13., kedd 07:41 Írta: Bálint

  Én már jóval túl a negyvenen, kispasim meg húsz sincsen. Két éve ismertük meg egymást, azóta együtt élünk. Nem mindig rózsaszín, de jól megvagyunk. Másnak meg annyi köze van hozzá, mint nekünk az ő életéhez: semmi!

 • Hozzászólás hivatkozás szörösmellü 2015. augusztus 31., hétfő 14:20 Írta: szörösmellü

  Hát ...
  Kapaszkodjatok: 55 elmultam,igaz tartom magam...Erösen szörös tipus vagyok,ezt nem titkolom.Igen,VAn érdeklödés "nyunyók" rérésröl.Bár kapcsolataim inkább spontánok,nem internetsek,de állithatom:a régi götörg-szerelem/ti.egí idösebb férfi -fiatal fiuu kapcsolata létezik,és szerintem általánosabbá lesz ahogy a "trendiség" megkopiuk.

 • Hozzászólás hivatkozás Ferenc 2015. augusztus 24., hétfő 17:46 Írta: Ferenc

  én viszont amióta ezen az oldalon állok csak is fiatalokkal voltam. nehéz megtalálni az igazit, de három hossszútávú kapcsolatom volt. Az most más kérdés, hogy miért lett vége, de nem a korkülönbség volt az oka. Most is single vagyok, de nap mint nap beszélgetek a "nyunyók"-al, s ha megtaláljuk megint egymást valakivel, minden további nélkül felvállalom, s boldogan fogok élni vele. ...Hja, de hol is van az igazi?

 • Hozzászólás hivatkozás bearsftw 2015. augusztus 24., hétfő 08:34 Írta: bearsftw

  "Mi van azokkal a kölykökkel, akik tele sírják a párnájukat egy maciért?" — Ezen jót mosolyogtam, mert sajnos én is ebbe a kategóriába esem bele. Itthon baromi kevés az olyan férfi, akit ténylegesen macinak lehet nevezni (gyakran összekeverik a kövér/chubby-val), azok viszont ismeretlenül is sztereotípiákat alkotnak rólam és élből elutasítanak. Ezért jobb az UK/USA-ban élni..

 • Hozzászólás hivatkozás Libál Gábor 2015. augusztus 23., vasárnap 19:36 Írta: Libál Gábor

  Szerintem is normális. És ezt saját tapasztalatból mondom mert én is a nálam idősebb pasikhoz vonzódom inkább mint a nálam egy korúakkal.

  20 éves srác

 • Hozzászólás hivatkozás Dany 2015. augusztus 22., szombat 20:15 Írta: Dany

  Szerintem tök normális a 10 év korkülönbség, főleg, hogy manapság nem mindig lehet megmondani, hogy ki hány éves is valójában.
  Mellesleg sok olyan útkereső heteró, vagy bisex, 20as férfi van, akik az idősebb korosztály tapasztaltságában bíznak.

  Szóval, szerintem, aki a pedofil szót használja, olyan helyzetben, mikor mindkét fél kedveli egymást, és már bőven túl vannak a 20. évükön, az jobb, ha előkeres egy értelmező szótárt...

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek