Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2015. március 25., szerda 08:32

Meleg társkereső videók - meleg fiúk üzeneteket olvasnak

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Két videót mutatunk be, melyek arról szólnak, hogy néha mókás üzeneteket váltunk egymással egy meleg társkereső által.

A mai Youtube trend - legalábbis egyre több ilyen videót látunk - amikor felolvassák a véleményeket a Facebook-ról, Twitterről. Ezt a trendet szerencsére a TV is átvette, pl. a tv2 legsikeresebb húzása a Rising Starban, amikor a műsorvezetők és a zsűritagok felolvassák a Facebookos üzeneteiket.

Most pár olyan videót mutatunk be, ahol meleg társkeresőkön küldött üzeneteket, üzenetváltásokat olvasnak fel, és mutatják az olvasók reakcióit.

Az első videó már az első héten vírusként terjedt szét a meleg médiában: egy meleg fiú megkérte édesanyját, hogy olvassa el az üzeneteit. Az édesanyja reakciója igencsak érdekes, szeretnivaló. Már csak az a kérdés, érdemes-e szüleinknek megmutatni, milyen üzeneteket kapunk...

A másik két videó arról szól, hogy meleg fiúk párbeszédeket olvasnak fel, mutatva azt, hogy mennyire szórakoztató is tud lenni a meleg társkeresővel történő csevegés - főleg, ha "idióta" üzenetekkel találkoznak.

Ezek a videók tehát ne riasszanak el minket a meleg társkeresők használatától - mert csak kiemelik azt, hogy ilyenek is előfordulhatnak az üzengetések folyamán. El kell fogadni azt, hogy nem mindenki keres "csak szex-et", de azt is el kell fogadni, hogy vannak, akik "csak szex-et" keresnek, mégpedig azonnal.

Megjelent: 2745 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. március 25., szerda 09:01

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek