Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2015. január 28., szerda 08:52

Szexi hátsók az internetről

Írta: 
Értékelés:
(2 szavazat)

A hátsó gondolatok minket izgat a leginkább, de tavaly új "mozgalom" kezdődött el - a fenékszelfiek korszakát éljük. Nemcsak a nők osztják meg magukról a hátsóikat, hanem a férfiak is.

Meleg pornóban a feneküket mutató modellekről készült fényképek már megszokottak, a bottom, vagyis a passzív félt szokás így bemutatni. Azonban ezt a profilbeállítást kezdik átvenni a hétköznapi szelfizők is, akik meg akarják mutatni, hogy mennyire formás a fenekük.

Mert más az, amit bevallunk, és más az, amit tényleg megnézünk. A szemellenzősök azt mondják, hogy fontos számukra az arc, de az csak az első benyomás erejéig. Utána a testet nézik meg először, aztán a slicc fele irányulnak a tekintetek, és ha tetszik az összebenyomás, az hátsót is megnézik. Amiről pedig a legjobban pletykálunk egymás közt, az pedig nem más, mint a fenék.

Hát törjük fel az internetet a legjobb és legfrissebb hátsók után - természetesen csaltunk is, mert belekevertünk az összeállításba némi pornós képet is... Feneket látunk gatyában, jockstrapben, vagy csak úgy... pucéran - oldalról fényképezve is és szemből, de az ízlés határain belül.

Megjelent: 3109 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. január 28., szerda 10:47

1 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozás Kisabrand 2015. augusztus 23., vasárnap 07:33 Írta: Kisabrand

    Szerintem egy férfinak ugyanúgy számít mint a nőnek,hogy milyen a segge. A fenék formálható testrész,aki igényes az odafigyel rá.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek